Bezoekersinformatie
Inschrijven voor 1 of 2 dagen

Als congresbezoeker heeft u toegang tot alle lezingen, de informatiemarkt, een lunch en een borrel. De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. U kunt kiezen of u het congres één of twee dagen wilt bezoeken. U krijgt achteraf toegang tot de presentaties van het congres en de proceedings.

Aanmelden (webformulier)

Aanmelden kan ook door het aanmeldformulier te printen, in te vullen en op te sturen.

Aanmeldformulier (pdf)

Via onderstaande knoppen kunt u het congres toevoegen in uw Outlook agenda. Kies na het downloaden voor openen (met Outlook), vervolgens kunt u de afspraak opslaan in uw agenda. (Werkt niet met Internet Explorer)

7 november 8 november 7 & 8 november

Hieronder zijn de prijzen, voorwaarden en kortingsmogelijkheden opgenomen.

Prijs bij inschrijven voor 1 oktober 1 dag 2 dagen
Bezoekers congres en infomarkt € 395,- p.p. (excl. BTW) € 695,- p.p. (excl. BTW)

Aanvullende voorwaarden

Alleen de infomarkt bezoeken

Bezoek van de infomarkt is gratis. Als u gebruik wil maken van de lunch betaalt u € 27,50. Indien u de informatiemarkt bezoekt en interesse heeft voor de lezingen en/of de proceedings, kunt u een congreskaart kopen aan de infobalie op het congres.


6e kaartje gratis

Als u met 6 personen komt, krijgt u een dagkaart voor de 6e persoon gratis. Dit geldt bij boeking in 1 keer (dus voor alle deelnemers tegelijk bestellen). U krijgt dan € 395 korting op de totaalprijs voor 6 personen als u voor 1 oktober besteld en betaalt voor 11 oktober. Als u na 30 september besteld, zijn de kaartjes € 50 euro duurder en krijgt u dus € 445 korting. Dezelfde korting krijgt u ook als u met 5 personen komt die allen beide dagen komen.


BTW compensatiefonds voor gemeenten en provincies

Als u als medewerker bij een gemeente of provincie deelneemt aan congressen, kunt u de BTW-betaling over de deelname terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Daarmee verdient u 21% van de kosten terug. Vraag bij uw financiële administratie om meer informatie.

❰ Overzicht