Inschrijven voor 1 of 2 dagen

Als congresbezoeker heb je toegang tot alle lezingen, de informatiemarkt, een lunch en een borrel. De informatiemarkt is beide dagen geopend vanaf 9:00 tot 18:00. Je kunt kiezen of je het Congres één of twee dagen wil bezoeken. Achteraf krijg je toegang tot de presentaties van het Congres. Op deze site kun je je vanaf augustus aanmelden via het online formulier (1 bezoeker tegelijkertijd), en nu ook al met het pdf-formulier (tot 4 bezoekers tegelijk). Hieronder staan verder de overige voorwaarden en onze privacyverklaring.

Aanmelden online formulier


Aanmelden kan op dit moment door het pdf-aanmeldformulier te printen, in te vullen en op te sturen of via vanaf juli met het online aanmeldformulier.

Als je een plaats wil reserveren voor een stand op de infomarkt, zie dan de informatie voor standhouders

Prijs inschrijven (early bird, t/m 26 september) 1 dag 2 dagen
Bezoekers Congres en infomarkt € 445,- p.p. (excl. BTW) € 745,- p.p. (excl. BTW)
Prijs inschrijven (na early bird-deadline) 1 dag 2 dagen
Bezoekers Congres en infomarkt € 495,- p.p. (excl. BTW) € 795,- p.p. (excl. BTW)

Aanvullende voorwaarden

  • Bij inschrijven voor de early-bird deadline én betalen na 31 oktober: prijs congresbezoekers € 50 hoger.
  • Kaarten zijn persoonsgebonden, en kunnen niet uitgewisseld worden, ook niet in het geval van verplaatsing van het congres (behalve na schriftelijke goedkeuring door de organisatie).
  • Voor studenten bedraagt de toegangsprijs € 30,- voor één dag en € 45,- voor twee dagen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Ruud Gilde (ruud@gtlbc.nl) met naam, factuuradres, onderwijsinstelling en de te bezoeken congresdag(en), inclusief een kopie van de collegekaart voor 2022/2023 of een bewijs van inschrijving.
  • Sprekers worden automatisch aangemeld voor de dag dat zij een lezing geven (1 spreker per lezing) en hoeven zich voor die dag niet via het inschrijfformulier op te geven.
  • Bezoek van de infomarkt is gratis. Als je gebruik wil maken van de lunch betaal je € 30,00. Als je de informatiemarkt bezoekt en interesse hebt voor de lezingen en/of de proceedings, kun je een congreskaart kopen aan de infobalie op het Congres.
  • Als je als medewerker bij een gemeente of provincie deelneemt aan congressen, kun je de BTW-betaling over de deelname terugvorderen via het BTW-compensatiefonds. Daarmee verdien je 21% van de kosten terug. Vraag bij je financiële administratie om meer informatie.

6e kaartje gratis

Als je met 6 personen komt die in dienst zijn bij dezelfde organisatie, krijg je een dagkaart voor de 6e persoon gratis. Dit geldt bij boeking in 1 keer (dus voor alle deelnemers op dezelfde dag bestellen). Je krijgt dan € 445 korting op de totaalprijs voor 6 personen als je binnen de early bird deadline bestelt en een week voor het congres betaalt. Als je na de early bird deadline bestelt of minder dan een week voor het congres betaalt, zijn de kaartjes € 50 euro duurder en krijgt je dus € 495 korting. Neem om gebruik te maken van dit gratis kaartje contact op Ruud Gilde: 06 53793177 of via ruud@gtlbc.nl.

Privacy-verklaring

Bij het aanmelden voor het Congres heb je diverse gegevens aan ons verstrekt. Wij gebruiken de gegevens alleen voor de organisatie van het Congres Geluid Trillingen en Luchtkwaliteit. We zullen je voor het komende Congres op de hoogte houden van de relevante ontwikkelingen betreffende het Congres. Je gegevens zijn in te zien uitsluitend door de congresorganisatie. Tijdens het Congres komt je naam en organisatie op de deelnemerslijst. De gegevens worden verder niet ter beschikking gesteld aan derden. Mogelijk worden er op het Congres en op de beursvloer door de organisatie foto's gemaakt die we kunnen gebruiken op onze website, folder of andere promotie-uitingen. Met je aanmelding ga je akkoord met onze werkwijze.