Aanmelden als standhouder en meer informatie

Algemene informatie over de infomarkt vind je hier. Aanmelden voor de informatiemarkt kan via het aanmeldformulier. Ook kun je met dat formulier prijzen opvragen voor mogelijkheden die hier nog niet genoemd zijn. Voor overige vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met de congresorganisatie.

Aanmeldformulier standhouders (pdf)

Stand huren en extra promo-mogelijkheden

Je krijgt beide dagen een plaats voor een stand op de informatiemarkt. Op één van de congresdagen mag je een pitchpresentatie houden waarin je jouw stand aanprijst aan de bezoekers van het Congres. Bij de reservering van een standplaats ontvang je tevens voor vier personen gratis koffie, thee, een goed verzorgde lunch en hapjes en drankjes aan het eind van de middag. (Extra lunches kun je tot 28 oktober bij de organisatie aanvragen voor € 20,- per lunch (i.p.v. het reguliere lunchtarief van € 30,-.)

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van de stand. Een stand is mogelijk vanaf € 2095,- voor een volledige standplaats. De mogelijkheden voor stands vind je op het aanmeldformulier. Extra promo-mogelijkheden zijn ook in overleg mogelijk, neem daarvoor contact op met Ruud Gilde (06 53793177, ruud@gtlbc.nl). Als je voor 1 juni een stand op het middeneiland reserveert, dan krijg je na afstemming met de organisatie de mogelijkheid om een lezing te verzorgen op het Congres.