Aanmelden als standhouder en meer informatie

Algemene informatie over de beurs vind je hier. Aanmelden voor de beurs kan via het onderstaande aanmeldformulier. Ook kun je met dat formulier prijzen opvragen voor mogelijkheden die hier nog niet genoemd zijn. Voor overige vragen kun je rechtstreeks contact opnemen met de congresorganisatie.

AANMELDEN STAND OP DE BEURS

Stand huren en extra promo-mogelijkheden

Je krijgt beide dagen een plaats voor een stand op de informatiemarkt. Op één van de congresdagen mag je een pitchpresentatie houden waarin je jouw stand aanprijst aan de bezoekers van het congres. Bij de reservering van een standplaats ontvang je tevens voor vier personen gratis koffie, thee, een goed verzorgde lunch en hapjes en drankjes aan het eind van de middag. (Extra lunches kun je tot 28 oktober bij de organisatie aanvragen voor € 30,- per lunch (i.p.v. het reguliere lunchtarief van € 40,-.)

Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft de grootte van de stand. Een stand is mogelijk vanaf € 2200,- voor een volledige standplaats. De mogelijkheden voor stands vind je op het aanmeldformulier. Extra promo-mogelijkheden zijn ook in overleg mogelijk, neem daarvoor contact op met Ruud Gilde (06 53793177, ruud@gtlbc.nl).